FOREVER21 EU




Forever21 har äntligen öppnat webbshop i Europa. Vilket innebär att man kan handla där utan att betala tull. Blir bara en frakt på ca 60 kronor om jag fått all information rätt? UNDERBART.


Gummistövlar

    
Tryck på bilderna, så blir de större!



Alla dessa stövlar är från Brandos.

Jag tycker alla är finna. Alla dessa är mina favoriter. Gummistövlar har blivit ett ny hit. Mycket populärt på festivaler.

1. Hunter: Regent Savoy; 1849:-

2. Hunter: Original Gloss; 1299:-

3. Murphy & Nye: Amy; 1299:-

4. Chinese Laundry: Roadhouse; 649:-

Vilken tycker ni att jag borde satsa på? =)

Fattar ni...?

UGG'S

Låt mig få börja skriva min frustation över UGG'S! Ugg's har man inte på VINTER?!!! men folk verkar inte fatta det. Man har ugg's på våren och på hösten, när det inte finns snö. Det är fan äckligt att se Ugg's blöta och stinka som in i helvete. Ni bränner 2000 spänn på att förstöra Ugg'sen? De går ju sönder för fan. Folk kommer säkert undra varför jag blir så arg över det här? Det är för att folk nuförtiden tänker med rumpan inte med hjärnan? Man använder UGG'S på vår/höst slut med saken! Fatta det och ta åt er!



huh?

Men henne fattar jag, hon har inte direkt en hjärna precis? Gud vet vad hon tänker med...

9 december 2010

God morgon! Vaknade runt 8 idag. Bestämde mig för att inte gå till skolan idag. Hade en stor huvudvärk (migrän). Det bankar som f*n i huvudet. Suck! Så jag har bara degat i soffan och kollat på Fashion Television kanalen. Superkul! Så har jag gottat i mig en god frukost! Något jag har tänkt på är att det är superkul att vara hemma faktiskt. Förut hatade jag att vara hemma för att det aldrig fanna något att göra och att jag saknade klasskompisarna. Men nu tycker jag att det är kul! Liksom man får lite tid för sig själv från läxorna, det är superskönt. Men inte så najs när man är sjuk eller har ont i huvudet som jag har nu dock. Hmm.. undrar var de gör i skolan nu? Vi firar Nobeldag i skolan idag... Tråk...

Vi hörs senare...


OUTFIT - Rock N' Roll

 

 

 

 

Här är en outfit jag hade i veckan nämligen i måndags. Förlåt för dåliga bilder... suck! Men jag har så svagt dåligt ljus i rummet så det blir en aning mörkare på bild. Får nog ta bilder i ett annat hörn.

Leggins - H&M (Detalj - smycket - gjort själv)
Skjortan - Pappas
Stövletter - Skopunkten


8 december 2010

Idag var det menat att jag skulle stanna hemma. För jag orkade bara inte gå till skolan, på grund av händelsen som hände igår. Men sedan tänkte jag, nää Tanya ruska upp dig nu! Du är alltid stark och klarar allt! Denna tjejen trallade ner då till skolan. Det var faktiskt skönt att reda ut allt. Skolan var som idag tråkig, vi gjorde ingenting. Betygen sätts idag, så det enda vi gjorde på lektionerna var att kolla på film och göra en massa skoja osv. Ingenting speciellt. Efter skolan drog jag och mina vänner till Donken och käkade där sedan drog jag hem. Ville inte missa ett program. Glamour på tv 4 plus. Just nu sitter jag och tar det lugnt fler inlägg kommer att dyka upp här på bloggen. Hejsvejs!


Jag i skolan igår med min nya kofta från SALT.


7 December 2010

Sitter nu på datasalen, och ska skicka min rapport till hotmail så att jag kan börja jobba med den hemma. Har tagit bild på outfiten som jag ska lägga upp snart på bloggen! Snart har vi lunch jag ät utsvulten! Vad ska ni göra idag?





Jag på stylehunter

TAYLOR MOMSEN




Den här looken har Taylor Momsen verkligen lyckats med! Något jag verkligen ska ha under sommaren 2011.

Jag ska blogga!

Efter att ha haft tusenden bloggar! Ska jag verkligen behålla den här bloggen! Det kommer att bli superkul. Här ska det publiceras massvis med inlägg.

:D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0